top of page

Vensterbanken

Hoge kwaliteit kunststof vensterbanken

milin-overzet-vensterbank-wit-6.jpg.webp
milin-overzet-vensterbank-wit-1.jpg.webp

Kunststof overzet vensterbank

Naast de standaard vensterbanken zijn er ook hoogwaardig overzet vensterbanken leverbaar. Deze hebben een spitse neus en bieden uitkomst wanneer hak- en breekwerk niet gewenst is. De overzet vensterbanken worden over de bestaande vensterbank heen geplaatst waardoor snel en gemakkelijk de uitstraling van het kozijn wordt verbeterd. De overzet vensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en crème.

type-b.jpg.webp

kunststof vensterbank Type B

Kunststof vensterbanken zijn onderhoudsarm en eenvoudig te monteren. De type B vensterbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven. Vensterbanken zijn eenvoudig te monteren en worden gebruikt voor raamkozijnen en dakkapellen in de nieuwbouw-, renovatie- en recreatiesector. De standaard vensterbank heeft een fraai design. De combinatie van de melamine toplaag en de honingraat binnen versteviging, maken deze vensterbanken krasvast en uv-bestendig. De vensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en marmer.

type-b.jpg.webp
milinboard-freestone-light-5.jpg.webp
milinboard-freestone-light-5.jpg.webp

Steenlook vensterbank

​Steenlook binnenvensterbanken van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De vensterbanken zijn bijzonder duurzaam en stevig dankzijde oersterke melamine-toplaag en zijn leverbaar in zes verschillende kleuren en structuren. De vensterbanken worden standaard geleverd in 25 cm breedte en zijn aan twee zijden te gebruiken, naar keuze met een brede neus of met een smalle neus.

bottom of page