top of page

Screens

Hoge kwaliteit & stijlvol design

Mgn Screens licht.png
  • Stijlvol

  • Duurzaam

  • Privacy

  • Windvast

  • Kabelloos

  • Leverbaar in meer dan 30 kleuren 

  • Verkrijgbaar op zonne- energie

15d810dd-7214-42a9-aed2-944178c57452.JPG
Mgn Screens.png

Waarom kiezen voor een solar screen?

Uniek en bij ons verkrijgbaar! Een betaalbare motor op zonne- energie! Deze motor doet precies wat er van hem verwacht word. 

U heeft geen handbediening meer in de woning, maar kan tot wel 15 screens in 1 keer bedienen met een handige afstandsbediening.  

 

5 voordelen

-> Effectieve zonwering

-> Geen lichtinval langs de screendoek 

-> Stijlvol dankzij kleine kast

-> Geen opgesloten gevoel 

-> Privacy 

 

3 unieke voordelen

-> Duurzaamheid 

-> Draadloos

-> Geen kabelgaten in de muur 

 

Duurzaamheid

De solarscreen heeft geen stroom nodig. Hierdoor zijn de screens energieneutraal en duurzaam. 

 

Draadloos

Doordat de screens worden opgeladen door de zonnepaneel is er geen stroomaansluiting meer nodig. En is de screen dus volledig draadloos te bedienen met de handige afstandsbediening. Zo kan u dus ook op moeilijk bereikbare plekken screens plaatsen. 

 

Geen kabelgaten in de muur

Er hoeft met deze screen niet meer geboord worden in uw kozijn of muur. Dit moest eerder wel om een stroomvoorziening te realiseren. 

Ritsscreens

-> Stijlvolle zonwering

-> Wel van binnen naar buiten kunnen kijken

-> Privacy omdat de voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken 

-> Het doek is leverbaar in meer dan 30 kleuren. 

-> Windvast 

-> Verkrijgbaar op zonne- energie

 

Wat is het verschil tussen de ' standaard' screen en de ritsscreen

Het verschil is dat bij een ritsscreen het screendoek in verbonden aan de geleiders. 

Dit zorgt voor een strakke uitstraling, maar zorgt er ook voor dat er geen licht langs het doek naar binnen schijnt. Ook kan de ritsscreen gebruikt worden bij wind.

 

Het is fijn dat u zich niet opgesloten hoeft te voelen in uw woning. U kan namelijk gewoon naar buiten kijken terwijl de screens dicht zijn. Alleen voorbijgangers kunnen niet van buiten naar binnen kijken. Dit bied u tevens veel privacy. 

 

Ritsscreens zijn altijd elektrisch bediend en niet mogelijk met handbediening. De ritsscreens zijn leverbaar op zonne- energie! 

 

Voordelen ritsscreen 

-> Houd de zon buiten zonder uw kamer te verduisteren

-> U ervaart geen opgesloten gevoel 

-> Geen fel licht in huis 

-> Lichtdoorlatendheid van 1 tot 3% 

-> Een zonfiltering van 85%

 

Ritsscreens op zonne- energie

-Verkrijgbaar met een motor op zonne- energie. Dankzij het zonnepaneel aan de voorzijde wordt de accu van de motor op een duurzame manier opgeladen. Het paneel heeft alleen daglicht of zon nodig. En kan ongeveer 100x op en neer op 1 volle accu. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de accu leeg is en de ritsscreen niet werkt. 

 

Inmeten

Uw ritsscreen wordt professioneel ingemeten door 1 van onze medewerkers. De ritsscreen kan tot de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden in de fabriek. Elke afmeting tot 550cm is mogelijk. Ook zijn er qua kleuren veel mogelijkheden. 

 

De screenkast

De screenkast is verkrijgbaar in wit, crèmewit en antraciet. U kan kiezen uit een afgehoekte of rechte screenkast. De screenkast van een ritsscreen is veel kleiner dan die van een rolluikkast. 

 

Ritsscreen gebruiken met wind

Door de strakke afwerking is het niet alleen fijn voor het oog, maar zorgt het ook voor extra comfort. De ritsscreen zorgt ervoor dat het screendoek is verbonden met de zijgeleiders. Hierdoor gaat het doek niet klapperen bij wind. 

Maar hoe werkt nou een screen op zonne- energie?

Het is niet gek dat er vragen bij u opkomen na het lezen over de solar screen.

Qua bedieningsgemak werkt de screen op zonne energie hetzelfde als een andere screen met afstandsbediening. Met de afstandsbediening opent en sluit u eenvoudig de screens. U kan tot wel 15 screens tegelijk bedienen met 1 afstandsbediening, natuurlijk ook allemaal apart met dezelfde afstandsbediening. 

Het enige wat er anders is, is de zonnepaneel in de screens. Deze zit aan de voorzijde van uw screen. Hierop schijnt het daglicht of de zon. En de accu van de motor wordt opgeladen. Met een volle accu kunt u tot 100 keer de screen laten bewegen. 

Wist u dat deze screens op zonne- energie een stuk veiliger zijn, doordat ze ook te bedienen zijn bij brand! 

bottom of page